Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını taramak

Rüyada kendi saçını taramak

Rüyada kendi saçını taramak güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, atılım yapacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını taramak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada kepekli saç taramak birçok dedikoduya maruz kalacağına, yeni bir ortama girileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamamda saç taramak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada birini saçını taramak kişinin tek başına kalacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saç taramak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa saç taramak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçımı taramak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Rüyada saçını taramak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments