Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek büyük bir başarının elde edileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada aynada saç taramak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçları taramak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada uzun sarı saç taramak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada başka birinin saçını taramak kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saç taradığını görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sevinçli haberlere, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kadın saçı taramak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, evine bereket geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçını taramak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments