Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç taramak

Rüyada başkasının saç taramak

Rüyada başkasının saç taramak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, canın sıkılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kötü günlerin biteceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saç taramak gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada kısa saç taramak eline geçen malları tutamayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kişinin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada saç taradığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saçını taramak büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın saçı taramak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının saçını taramak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Rüyada bir kızın saçlarını taramak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iyi zamanlar geçireceğine, daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını taramak malının da hiç olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments