Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zor zamanların biteceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hırsızlık yapacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarını kesmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kesmek kimden akıl soracağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satırla parmak kesmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağını kesmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments