Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun parmağını kesmek

Rüyada çocuğun parmağını kesmek

Rüyada çocuğun parmağını kesmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, adaletin geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, şeytana uyacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi parmağını kesmek çok başarılı olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada satırla parmak kesmek bazı sırların açığa çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, evlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağını kesmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baş parmağı kesmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada parmağı kesmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kurtuluşa ereceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments