Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi işaret parmağını kesmek

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ayaklandıracağına, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Rüyada parmakla işaret edilmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret etmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, özgüveninin artacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments