Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun parmağını kesmek

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kazançlı işler yapacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kötü duygularını yeneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık veya beklenmedik eski bir tanıdık yeni girişimlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, alim insanlardan sayılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada parmaklarını kesmek kolay kolay pes etmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, unvan sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada baş parmağını kesmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments