Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarını kesmek

Rüyada parmaklarını kesmek

Rüyada parmaklarını kesmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, hayattan daha zevk alacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada baş parmağını kesmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını kesmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, umduğunu bulamayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada satırla parmak kesmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, refah içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments