Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe parmağını kesmek

Rüyada serçe parmağını kesmek

Rüyada serçe parmağını kesmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına inanılır.

Rüyada serçe parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada serçe parmağını kesmek hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek zorlukların günden güne artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağı görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada serçe parmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak hayatının başarılarla dolacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments