Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı kesmek

Rüyada ayak parmağı kesmek

Rüyada ayak parmağı kesmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Rüyada ayak parmağı kesmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulur.

Rüyada bıçakla parmak kesmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada parmağını kesmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada parmaklarını kesmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rızkın genişlemesine alamet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments