Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satırla parmak kesmek

Rüyada satırla parmak kesmek

Rüyada satırla parmak kesmek malının ve parasının ziyan olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, spora başlayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada satırla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada satırla parmak kesmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada satırla insan kesmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada satırla et kesmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada satırla adam kesmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada satırla kolunu kesmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada satırla adam öldürmek yanlış yatırımlar yapılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada satırla kovalanmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada satır bilemek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments