Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla parmak kesmek

Rüyada bıçakla parmak kesmek

Rüyada bıçakla parmak kesmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yeniden bir araya geleceğine, önemli işler yapacağına, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Rüyada bıçakla parmak kesmek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada bıçakla parmak kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla yılan kesmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Rüyada bıçakla ekmek kesmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla et kesmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla balık kesmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına inanılır.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments