Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ekmeğinin çoğalacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başarılarını arttıracağına, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada parmağını kesmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, şansızlığın kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakları kesmek insanlarla iç içe olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sol baş parmağını kesmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, donanımlı kılacağına işarettir.

Rüyada parmak kesmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla parmak kesmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada parmağı kesmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerdeki karın artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments