Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, büyük bir adım atılacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek kurtuluşa ereceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments