Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek sermaye kaybedeceğine, onları rahat ettireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin aldattığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments