Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, fakirlikten kurtulmaya, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments