Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kilo aldığını görmek

Rüyada birinin kilo aldığını görmek

Rüyada birinin kilo aldığını görmek konferans ve seminerlere katılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, iş sahibi olunacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, maddi zararını karşılayacağına, borçların sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments