Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayatından razı geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına inanılır.

Rüyada kilo aldığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kilo aldığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments