Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments