Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun kanadığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek önün açılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments