Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeylere zaman geçirebilir veya bazı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, malının da hiç olacağına, zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret eder.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada burnumun kanadığını görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yersiz yere suçlanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments