Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun bokunu yemek

Rüyada çocuğunun bokunu yemek

Rüyada çocuğunun bokunu yemek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yoğun stres altında kalacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, güven kaybı yaşanacağına, planlarının bozulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu boğulduğunu görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek duymadığı sözleri duyacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek güleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments