Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hükmünün geçmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, para kazanmaya inanılır.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments