Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aylık gelirinin artacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisine gelemeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek hayalkırıklığı duyacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret eder.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments