Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ekmek bulamayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, geçmişi unutup geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulduğunu görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments