Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, işlerin yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek asla harama bulaşmayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments