Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek maddi kriz yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, bol dua edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments