Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, saygınlığını yitireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, güzel haberler alacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek çok rahat bir hayat süreceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun boğularak öldüğünü görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun bokunu görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek sağlığının bozulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments