Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunu boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunu boğulduğunu görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu boğulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek endişeli durumların son bulacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun boğulduğunu görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada çocuğun bokunu temizlemek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak evlatların hayırsız çıkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments