Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan veya bazı şeyleri kabul etmeyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek âlim kişiler arasına gireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments