Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek çok hayırlı günler görüleceğine, alanında marka bir isim olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek fesat kimselerin çıkacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, moralinin yükseleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments