Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, artık daha dikkatli davranacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Konu her ne ise, sabırlı olarak üstesinden geleceksiniz.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, nefsine yenileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments