Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, mal mülk kazanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan düşeni görmek tabiatı kötü olan kişiye, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada binadan düştüğünü görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, bol şanslı bir döneme girileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine, moralinin yükseleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada binadan düşen birini görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments