Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, art niyetli kişilere uyacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yalnız kalınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina yapmak eşlerin ayrılacağına, başarılarının katlanacağına, işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek güzel bina görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments