Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan düşen birini görmek

Rüyada binadan düşen birini görmek

Rüyada binadan düşen birini görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan düşen birini gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada binadan düşen birini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kazancın çoğalacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada binadan düşüp ölmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada binadan düşeni görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada binadan düştüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayatının tamamen altüst olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments