Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan düştüğünü görmek

Rüyada binadan düştüğünü görmek

Rüyada binadan düştüğünü görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, dirliğin bozulabileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zorluklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada binadan düştüğünü görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada binadan düşeni görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan düşüp ölmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yenileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binadan düşen birini görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments