Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek borçların biteceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, evlatlarından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binada çalışmak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek güzel bina görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binada oturmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bina düşmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yeni adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments