Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek büyük atılımlar yapılacağına, rahat bir döneme gireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada binadan düşen birini görmek maddi gücünün eksileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada binadan düşeni görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet eder.

Rüyada binadan düşüp ölmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada binadan düştüğünü görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments