Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan düşeni görmek

Rüyada binadan düşeni görmek

Rüyada binadan düşeni görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan düşeni gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada binadan düşeni görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan düştüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada binadan düşüp ölmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada binadan düşen birini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun binadan düştüğünü görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının binadan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek mutluluk ve huzur bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments