Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, bekar ise evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada binadan düşeni görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan düştüğünü görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada binadan düşen birini görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hem verimi yükselteceğine, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada binadan düşüp ölmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada birinin binadan düştüğünü görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments