Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yoğun bakımda görmek

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, anne duasının açılacağına, köşeye sıkıştıracağına delalet eder.

Rüyada kendini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, azalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yıkılacağına, içinin huzurla dolacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek malın bereketinin artmasına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments