Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu tabutta görmek

Rüyada çocuğunu tabutta görmek

Rüyada çocuğunu tabutta görmek mal edineceğine, sözleri tutulacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu tabutta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına inanılır.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun yandığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada annenin tabutunu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Rüyada camide tabutlar görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments