Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun yandığını görmek

Rüyada tabutun yandığını görmek

Rüyada tabutun yandığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatının iplerini eline alacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun yandığını gördüyseniz:

  • Çelişkili veya karışıklık içeren durumlar kontrolden çıkabilir.

Rüyada tabutun yandığını görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını tabutta görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını tabutta görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada tabutun içine yatmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölen birinin tabutunu görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments