Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin tabutunu görmek

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin tabutunu gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Rüyada kardeşinin tabutunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini tabutta görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş insanı tabutta görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada annenin tabutunu taşımak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek zenginliğini kaybedeceğine, işlerinde başarılı olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments