Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün tabutunu görmek

Rüyada atatürkün tabutunu görmek

Rüyada atatürkün tabutunu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kısmetinin artacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Rüyada atatürkün tabutunu gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada atatürkün tabutunu taşımak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, günlerini bunun için harcayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalettir.

Rüyada atatürkü tabutta görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine alamet eder.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işarettir.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutu tek başına taşımak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, insanları kıracağına, üzeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin tabutunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments