Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek verdiği sözleri tutacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sermayesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek eşine değerli hediyeler alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada türk bayraklı mezar görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına inanılır.

Rüyada türk bayrağı satın almak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah türk bayrağı görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde türk bayrağı görmek bunu şeref sayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada türk bayrağını öpmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments