Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide tabutlar görmek

Rüyada camide tabutlar görmek

Rüyada camide tabutlar görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide tabutlar gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Rüyada camide tabutlar görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada annenin tabutunu taşımak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada tabutu tek başına taşımak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üstün başarılar alacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments