Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak gönül hoşluğu içinde olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gelirinin azalacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek herkesten ileriye gideceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments