Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun suda boğulmak

Rüyada çocuğun suda boğulmak

Rüyada çocuğun suda boğulmak yanlış yatırımlar yapılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak çok zor dönemlerden geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek umduklarını bulamayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments