Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, daha çok iş yapacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek rahat bir hayat sürüleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek o kapıyı kapatacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin suda boğulmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments